Kilpajoukkueet

KAUSI 2018-2019 - Steelers Janakkala ry


>> Terästä Janakkalasta, meillä pelaa kaikki! <<

 

Tiesithän, että Steelers-jäsenkortilla pääset katsomaan Steelersin liigamiesten ja naisten 1-divaripelejä Hämeenlinnan Elenia Areenalle!  Jäsenetu koskee runkosarjapelejä.

Pelaajien kausimaksulaskua on mahdollista maksaa monessa pienemmässä erässä syys- ja kevätkauden aikana!

Tytöt, 2009-2011-syntyneet

- tyttöjen oma joukkue, johon otetaan mukaan n. 12-15 pelaajaa. Myös maalivahtitoiminnasta kiinnostuneita pelaajia tarvitaan mukaan joukkueeseen.

- joukkue osallistuu Salibandyliiton Sisä-Suomen G-juniorien haastajasarjaan

- harjoitukset järjestetään Turengissa ja Tervakoskella, molemmissa kerran viikossa.  Kaikissa saleissa joukkueella on käytössään salibandykaukalo.

- kausimaksu on n. 250 euroa (kattaa kevään ja syksyn).  Sisältää:  Steelers-jäsenkortin, seuran toimintamaksun, Salibandyliiton sarjatoiminnan maksut, mahdolliset erotuomarikulut, pelaajalisenssin ja vakuutuksen ja peliasun (shortsit ja pelipaita omalla nimellä).


 

Pojat, 2010-2011-syntyneet

- poikien joukkue, mukaan otetaan n. 12-15 kpl. esikoulu- ja ekaluokkalaisten ikäisiä pelaajia.  Halutessaan 2-luokkalaiset tytöt voivat pelata joukkueen mukana ilman erityisiä rajoituksia.

- joukkue osallistuu Salibandyliiton Sisä-Suomen G-juniorien haastajasarjaan

- harjoitukset järjestetään kerran-kaksi viikossa Turengissa ja kerran Tervakoskella.  Kaikissa saleissa joukkueella on käytössään salibandykaukalo.

- kausimaksu kattaa kevät- ja syyskauden toiminnan ja on suuruudeltaan: n. 250 euroa. Kausimaksuun sisältyy: Steelers-jäsenkortti, seuran toimintamaksu, Salibandyliiton sarjatoiminnan maksut, erotuomarikulut, pelaajalisenssi ja vakuutus sekä peliasu (shortsit ja pelipaita omalla nimellä).


 

Pojat, 2009-syntyneet

- poikien joukkue, mukaan otetaan 15-20 pelaajaa ikäluokassa 2009-syntyneet ja nuoremmat.  Mukana voi pelata myös 2008-syntyneitä poikia Salibandyliiton Y-ilmoituksella sekä 2008-syntyneitä tyttöjä ilman erityisiä sääntörajoituksia.

- joukkue osallistuu Salibandyliiton Sisä-Suomen F2-poikajuniorien haastajasarjaan

- harjoitukset järjestetään kerran-kaksi viikossa Turengissa ja kerran Tervakoskella.  Kaikissa saleissa joukkue pääsee treenaamaan salibandykaukalossa.

- kausimaksu syksyn ja kevään toiminnan osalta on n. 290 euroa. Kausimaksu kattaa: Steelers-jäsenkortin, seuran toimintamaksun, salimaksut, Salibandyliiton sarjatoiminnan maksut, erotuomarikulut, pelaajalisenssin ja vakuutuksen sekä peliasun (shortsit ja pelipaita omalla nimellä).


 

Pojat, 2007-syntyneet

- poikien joukkue 2007-syntyneille pojille, mukaan mahtuu n. 15-20 pelaajaa.  Joukkueessa voi pelata myös 2008-syntyneitä junioreja.

- joukkue osallistuu Salibandyliiton Sisä-Suomen E2-junioreiden joukkuesarjaan, toiminta alkaa kilpasarjakarsinnalla lokakuun alkupuolella.

- harjoitukset järjestetään kerran-kaksi viikossa Turengissa ja kerran-kaksi Tervakoskella.  Kaikissa saleissa joukkue harjoittelee salibandykaukalossa.

- kausimaksua pelaajille kertyy syys- ja kevätkaudelta yhteensä n. 330 euroa.  Maksuun sisältyy: Steelers-jäsenkortti, seuran toimintamaksu, salimaksut, Salibandyliiton sarjatoiminnan maksut, erotuomarikulut, pelaajalisenssi ja vakuutus sekä peliasun (shortsit ja pelipaita omalla nimellä).


 

Miehet, 5-divisioona

- joukkue pelaa Salibandyliiton Sisä-Suomen, Kanta-Hämeen, alueen 5-divisioonaa

- aikuispelaajien ohella joukkueeseen pääsee pelaamaan B-juniori-ikäisiä (2000-01-synt.) pelaajia.

- joukkue harjoittelee 1-2 kertaa Turengissa ja kerran  Tervakoskella.  Kaikissa saleissa joukkueella on käytössään salibandykaukalo.

- kausimaksu on n. 440 euroa + pelaajavakuutus (SSBL:n kautta n. xx euroa).  Kausimaksulla saa: harrastaa ja pelata syys- ja kevätkauden; Steelers-jäsenkortin, seuran toimintamaksun, Salibandyliiton sarjatoiminnan ja erotuomarikulut, salimaksut sekä peliasun (shortsit sekä tumma- ja vaalea paita omalla nimellä).