Suositut maksuttomat Teräskerhot jatkavat tammikuussa

17.12.2019

Klikkaa kuvasta suurennokseen!
Klikkaa kuvasta suurennokseen!

Steelersin suositut, maksuttomat, Teräskerhot jatkavat tammikuussa!

 

Steelers Janakkalan tuore puheenjohtaja Joonas Laakso myhäilee tyytyväisenä.  "Olemme saaneet kerhoihin mukavasti osallistujia ja tämä tietää harrastustoimintamme jatkolle hyvää", Laakso tiivistää.

Kerhot aloitettiin koulujen syyslomaviikon jälkeen ja nyt niihin on ilmoittautunut yhteensä jo yli 70 alakouluikäistä- sekä alle kouluikäistä tyttö- ja poikaharrastajaa. "Liikkumisen ja pelaamisen riemu on ollut kerhoissa käsin kosketeltavaa. Ohjaajatkin ovat kehuneet kerhojen ilmapiiriä", kertoo harrastetoiminnasta vastaava Jarmo Salmela.

Toiminta on ollut kaikille avointa, ja osa kävijöistä on ottanut omakseen niin Turengin kuin Tervakosken toimintaryhmät.  "Janakkala on suhteellisen pieni paikkakunta, joka tarjoaa suurempiin lähikuntiinsa nähden laadukkaat salit. Kun toiminta on laadullisesti kohdillaan, ei pieni ajomatkakaan ole este tuoda junioreita ohjattuun liikuntaryhmään, vaikka sitten naapurikylälle", toteaa Laakso lopuksi.

 

Teräskerhoja on järjestetty syyskaudella 2019 Turengissa ja Tervakoskella kahdelle eri ikäryhmälle:  1-6-luokkalaiset sekä 5-6-vuotiaiden ja nuorempien ryhmät.  Liikkumaan ovat päässeet myös vanhemmat, ja heitäkin on nähty mukava määrä myös lattiatasolla, eikä vain laitojen ulkopulella.

Toiminta jatkuu loppiaisen jälkeisellä viikolla.  Ilmoittautuminen ja lisätiedot:  http://bit.ly/teras19